Skip to main content

Rólunk

Pilny Lászlóné, Kati vagyok, de valaki lehet, hogy úgy ismer, hogy Lea Kati, ugyanis annak idején a varró-szabó pályafutásom kezdetén ez lett a becenevem. Hogy honnan jött? Munkatársaim számára bonyolultnak tűnt a nevem, így arról az utcáról neveztek el, ahol laktam akkoriban. (Lea utca).
Az a 10 eltöltött év az első munkahelyemnél mérföldkő volt az életemben, hiszen rengeteget tanultam a szakmám rejtelmeiről, az az azóta is meghatározó fehérnemű divatról, amit egyfajta irányzatnak is nevezhetek. Az 1990-es évek elején jött divatba Magyarországon a tanga bugyi, és részese lehettem az első tangák készítésének. Akkoriban nem gondoltam még, hogy így majd’ 30 év távlatában már a saját web áruházamban fogom árulni a Plus size méretű tangákat. 2004-ben saját vállalkozást alapítottam a jól ismert becenevemmel: Lea Team Bt. névvel. Akkor felszereltem egy 12 ipari varrógéppel, és 2 szabászgéppel ellátott gépparkot, ami azóta is hű társam a munkában. Teltek múltak az évek, és bérvarrással töltöttem unalmas hétköznapijaimat, amikor is 2015-ben megalakítottam az X-Corset fehérnemű-fürdőruha márkát. Eleinte próbáltuk lefedni a Magyarországon élő nők 100%-át, azzal, hogy 36-os mérettől kezdve az 58-as méretig próbáltuk értékesíteni a szexisebbnél szexisebb fehérneműket, puhábbnál puhább köntösöket, a rikító színekben pompázó pántos fürdőruhákat, és a hétköznapi viseletet kedvelők számára készült fehérneműket. Az évek során rájöttünk, hogy túl széles a paletta és inkább a speciális szaktudást igénylő Plus Size méretnél maradunk végleg. Ez nem egy egyszerű szakág, de mi szeretjük a kihívásokat  Ez a változás a megjelenésünket, és még a márkanevünket is megváltoztatta.
Számunka nem csak a termékek értékesítése a fontos, hanem szeretnék, hogy egy Plus Size Hölgy ugyanúgy merjen viselni átlátszó csipke hálóinget, mint egy címlapon szereplő bordáit megvillantó lány. Mi egy stílust is szeretnénk vevőinknek ajándékozni, egyfajta biztonságot, amit akkor éreznek, ha beírják a keresőbe, hogy www.xcorset.com. Biztosan tudom, hogy a nem is olyan régen elindult Plus Size őrület csak nőni fog Magyarországon, és egyre többen fognak hinni a megbízható márkákban.
Pilny Lászlóné, vagy ha jobban tetszik Lea Kati , A Lea Team Bt. cégvezetője

 

error: Content is protected !!

Kosár