Skip to main content

Our Blog

Divat lett a plus size?

Míg 10, sőt 5 évvel ezelőttig mindenki arra hajtott, hogy minél karcsúbb legyen, addig mára már sokan vallják, hogy egy nő akkor nő, ha kerek és egyáltalán nem kell foglalkozni a plusz kilókkal.

Hosszú éveken, sőt évtizedeken keresztül mindenki a kifutókon vonuló csontsovány modelleket tartotta a követendő példának, a nagybetűs nőnek és arra az alakra hajtott, egészen az elmúlt évekig, amikor valami megváltozni látszott. Talán a Dove kampány volt az első olyan központi reklám, amely megmutatta, milyen sokféle női test létezik, nem csak a 36-os méret. A Dove ezzel a kampányával nők ezreinek, sőt millióinak segített abban, hogy fogadja el, hogy az ő teste is gyönyörű, éppen attól, hogy különbözik másokétól.

Ez segített-e abban, hogy elfogadottabbá váljon a molett alkat? IGEN! Mert felnyitotta az emberek szemét és elindultak azon az úton, hogy elfogadják a plusz kilóikat, megszeressék a testüket. Sorra jöttek ezután az olyan filmek, amelyek végre nem vékony színésznők tömkelegét tolták az arcunkba, hanem olyan bombázó, irigylendő kisugárzású nőket, mint Rebel Wilson, Amy Schumer vagy éppen Melissa McCarthy, csak hogy az igazán nagy neveket említsem. És nekik köszönhetően menő lett a plus size!

Nyilván szükséges megemlíteni, hogy akinek káros az egészségére a túlsúly, továbbra is akarjon érte tenni, viszont senki ne akarjon csak azért fogyni, mert elvárja a környezete! Ezeknek a híres színésznőknek, modelleknek és celebeknek köszönhetően egy nagyobb méretekkel rendelkező hölgy is trendi, divatos és követendő példa. Végre megértette a világ, hogy nem csak karcsú modellek vannak, hogy nem csak egy cérnavékony nőt lehet csinosan felöltöztetni egy TV műsorba. Megértettük végre, hogy attól, hogy valakin plusz súly van, ugyanolyan bombázó és nagybetűs NŐ, mint bárki más.

Plus size olvasó vagy? Imádunk!

Related News

Aktív vagy nyugis pihenésre vágysz?

Itt a június, végre az időjárás is ennek megfelelő, mindenki tervezi, hol és hogyan szeretne...

Optikai alakformálás színekkel és mintákkal

Nyakunkon a tavasz, a kevesebb réteg ideje, ezért nem tudunk már sokáig kabát mögé bújni...

Puha ajándékok karácsonyra

Éppen csak feleszméltünk, hogy vége a forró nyárnak, de már itt a hideg december. Vele...

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!

Kosár