Skip to main content

Our Blog

Így válassz fürdőruhát az alkatodhoz

Ha igazán előnyösen mutatnál idén nyáron a strandon, akkor fürdőruha vásárlásnál érdemes figyelembe venni, hogy körte vagy éppen alma alkatod van, a cicid vagy éppen a csípőd, esetleg a fenekedet szeretnéd kihangsúlyozni.

Találtunk egy remek képet arról, hogyan tudod meghatározni, milyen testalkattal rendelkezel, legyen ez a kezdőlépés. Van, amikor nehez(ebb)en körülírható az alakod, de azért általánosságban be lehet lőni. Állj a tükör elé, nézd meg magad alaposan, hol vagy kerekebb, laposabb, karcsúbb és mi segítünk abban, hogyan hangsúlyozd ezt fürdőruhával.

Homokóra alkat

Te vagy a legszerencsésebb, ugyanis ezt tartják a legnőiesebb formának. Széles, kerek csípő, karcsú derék és formás keblek. Neked a hagyományos bikini igazán jól áll, azonban ha szeretnéd igazán kiemelni a csípődet, válassz olyan alsórészt, amelynek magas a csípővonala! Úgy odavonzza majd a tekintetet, hogy igazán hálás leszel ezért a tippért. A pántok is remekül mutatnak az alsón, míg felül válassz inkább nyakban megkötős megoldást, gyönyörű ciciket varázsol, kordában tartja őket és igazán rendben lesz az összkép.

Körte alkat

Ha csak a csípőd kerek, felül pedig átlagos méretekkel rendelkezel, akkor ott kell egy kis optikai tuningot alkalmazni. Válassz fekete bikini alsóhoz élénk, mintás felsőrészt! A kereszt-csíkok itt is remekül teszik a dolgukat, de a fodrok a legjobb választások, ha kicsit nagyobbnak éreztetnéd a melleidet. Tökéletes választás a pánt nélküli bikinifelső, a nyakban megkötős háromszög fazont pedig kerüld messzire!

Szögletes alkat

Itt a szabás a lényeg! Az egyrészes, csípő tájékon húzott, V-alakot formáló darabok optikailag karcsúsítják a csípődet, így máris nőiesebb formát kapsz. Ha mégis a bikini mellett döntenél, akkor válassz nőies, fodros, virágos, mellnél húzott felsőrészeket, hogy erősítsd nőies oldaladat. Ha a popsidat is kerekítenéd, válassz középen húzott alsót, a hatás nem marad el!

Alma alkat

Hasonlóan a szögleteshez, ez sem igazán kiemelkedő sehol, szerintünk érdemes a ciciket hangsúlyozni V-kivágással, húzott felsőrészekkel. A csípőt nehezebb kiemelni, kerekké varázsolni, ezért érdemes a felsőrészt variálni. Ha egyrészes darabot választasz, akkor maradj a V-kivágásnál és igyekezz olyat találni, amelyben deréktájon van némi csavar. Ha ez sem megfelelő, akkor válaszd a tankinit, amely a hasadat is eltakarja majd és még kényelmesebben érezheted magad benne.

+1 tipp

Ha a hastájékodon van némi felesleg, akkor válassz olyan egyrészes fürdőruhát, amely a mellnél hangsúlyos! V-kivágás, egy kis fodor, középen húzott kialakítás, így oda terelődik a figyelem. A hasad optikailag történő karcsúsításához válassz sötét színt, hosszanti csíkokat, így egy keveset ott is tudsz csalni.

Bízunk benne, hogy idén senki nem hagyja ki a strandolást az alkata miatt!

Related News

Puha ajándékok karácsonyra

Éppen csak feleszméltünk, hogy vége a forró nyárnak, de már itt a hideg december. Vele...

Aktív vagy nyugis pihenésre vágysz?

Itt a június, végre az időjárás is ennek megfelelő, mindenki tervezi, hol és hogyan szeretne...

Ilyen kiegészítőkkel dobhatod fel nyáron a szetted

Persze, mindenki tudja, mi éppen az aktuális ruha trend, majd eldöntheti maga, hogy követi vagy...

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!

Kosár