Skip to main content

Our Blog

Így válassz fürdőruhát az alkatodhoz

Ha igazán előnyösen mutatnál idén nyáron a strandon, akkor fürdőruha vásárlásnál érdemes figyelembe venni, hogy körte vagy éppen alma alkatod van, a cicid vagy éppen a csípőd, esetleg a fenekedet szeretnéd kihangsúlyozni.

Találtunk egy remek képet arról, hogyan tudod meghatározni, milyen testalkattal rendelkezel, legyen ez a kezdőlépés. Van, amikor nehez(ebb)en körülírható az alakod, de azért általánosságban be lehet lőni. Állj a tükör elé, nézd meg magad alaposan, hol vagy kerekebb, laposabb, karcsúbb és mi segítünk abban, hogyan hangsúlyozd ezt fürdőruhával.

Homokóra alkat

Te vagy a legszerencsésebb, ugyanis ezt tartják a legnőiesebb formának. Széles, kerek csípő, karcsú derék és formás keblek. Neked a hagyományos bikini igazán jól áll, azonban ha szeretnéd igazán kiemelni a csípődet, válassz olyan alsórészt, amelynek magas a csípővonala! Úgy odavonzza majd a tekintetet, hogy igazán hálás leszel ezért a tippért. A pántok is remekül mutatnak az alsón, míg felül válassz inkább nyakban megkötős megoldást, gyönyörű ciciket varázsol, kordában tartja őket és igazán rendben lesz az összkép.

Körte alkat

Ha csak a csípőd kerek, felül pedig átlagos méretekkel rendelkezel, akkor ott kell egy kis optikai tuningot alkalmazni. Válassz fekete bikini alsóhoz élénk, mintás felsőrészt! A kereszt-csíkok itt is remekül teszik a dolgukat, de a fodrok a legjobb választások, ha kicsit nagyobbnak éreztetnéd a melleidet. Tökéletes választás a pánt nélküli bikinifelső, a nyakban megkötős háromszög fazont pedig kerüld messzire!

Szögletes alkat

Itt a szabás a lényeg! Az egyrészes, csípő tájékon húzott, V-alakot formáló darabok optikailag karcsúsítják a csípődet, így máris nőiesebb formát kapsz. Ha mégis a bikini mellett döntenél, akkor válassz nőies, fodros, virágos, mellnél húzott felsőrészeket, hogy erősítsd nőies oldaladat. Ha a popsidat is kerekítenéd, válassz középen húzott alsót, a hatás nem marad el!

Alma alkat

Hasonlóan a szögleteshez, ez sem igazán kiemelkedő sehol, szerintünk érdemes a ciciket hangsúlyozni V-kivágással, húzott felsőrészekkel. A csípőt nehezebb kiemelni, kerekké varázsolni, ezért érdemes a felsőrészt variálni. Ha egyrészes darabot választasz, akkor maradj a V-kivágásnál és igyekezz olyat találni, amelyben deréktájon van némi csavar. Ha ez sem megfelelő, akkor válaszd a tankinit, amely a hasadat is eltakarja majd és még kényelmesebben érezheted magad benne.

+1 tipp

Ha a hastájékodon van némi felesleg, akkor válassz olyan egyrészes fürdőruhát, amely a mellnél hangsúlyos! V-kivágás, egy kis fodor, középen húzott kialakítás, így oda terelődik a figyelem. A hasad optikailag történő karcsúsításához válassz sötét színt, hosszanti csíkokat, így egy keveset ott is tudsz csalni.

Bízunk benne, hogy idén senki nem hagyja ki a strandolást az alkata miatt!

Related News

Aktív vagy nyugis pihenésre vágysz?

Itt a június, végre az időjárás is ennek megfelelő, mindenki tervezi, hol és hogyan szeretne...

Ilyen kiegészítőkkel dobhatod fel nyáron a szetted

Persze, mindenki tudja, mi éppen az aktuális ruha trend, majd eldöntheti maga, hogy követi vagy...

Ilyen lesz az idei fürdőruhatrend

Ha röviden, egy szóval kellene jellemezni, akkor csak ennyit írnék: színes! De természetesen megnézzük egy...

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár