Skip to main content

Our Blog

Ilyen lesz az idei fürdőruhatrend

Ha röviden, egy szóval kellene jellemezni, akkor csak ennyit írnék: színes! De természetesen megnézzük egy kicsit részletesebben is, leginkább a plus size darabokat.

A különböző pántok és szalagok rendkívül jók arra, hogy segítségükkel ott hangsúlyozhassunk a testünket, ahol igazán elégedettek vagyunk vele. Lehet szó egy fűzős mellrészről vagy egy vastag pántos bugyiról, amely odavonzza a tekintetet a csípőre. Egyébként is szuper megoldások ezek, mert feldobják a legegyszerűbb fürdőruhát is.

Színek tekintetében a pink idén igazán nyerő lesz, ezen meg sem lepődünk, kevés csajosabb szín van ennél! Önmagában vagy más színekkel kombinálva is nyerő lehet, de a mintás verziók is jó választások idén, a virágminta például továbbra is trendi nyáron. A mélybordó árnyalat is megjelent az X-Corset kínálatában, ami már önmagában szexi, így biztosak lehettek abban, hogy minden tekintet rátok szegeződik majd ebben a bikiniben!

A csíkok, a matrózvonal évek óta jelen van a divatban minden nyáron, legyen szó manikűrről, vászontáskáról vagy éppen fürdőruháról. A kék-fehér csíkoktól nyáriasabb megjelenést el sem tudunk képzelni. Szuper, ha feldobjuk egy kis piros színnel, igazán jól kiegészítik egymást.

Az egyrészes fürdőrucik természetesen idén is hatalmas slágernek számítanak, sokunk nagy örömére! Ezeknél a daraboknál kétféle megoldás szexi igazán: az elől, mellrésznél kialakított fűző, amellyel egyébként isteni dekoltázst varázsolhatunk, illetve a mély, fenék tetejéig érő hátkivágás, amely nagyon vonzó a vízparton.

A molett hölgyeknek sem kell lemondaniuk a strandolásról! Rengeteg egyrészes fürdőruha kapott karcsúsított kialakítást, illetve egyre több az alakformáló alsórésszel ellátott bikinialsó is, amelyek ott fognak össze, ahol kell. A tankinik igazán kedvezőek, eltakarják az esetleges striákat, szülés utáni hegeket, vagy egyszerűen a problémásabb, hasi tájékot. A trikini pedig egy remek köztes megoldás azoknak, akik mutatnának is valamit és nem is. Ez mind megtalálható az X-Corset kínálatában is!

Mint látjátok, idén is lehet miből válogatni, szerencsére mindig gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb strandviseletet.

Related News

Aktív vagy nyugis pihenésre vágysz?

Itt a június, végre az időjárás is ennek megfelelő, mindenki tervezi, hol és hogyan szeretne...

Optikai alakformálás színekkel és mintákkal

Nyakunkon a tavasz, a kevesebb réteg ideje, ezért nem tudunk már sokáig kabát mögé bújni...

Így válassz fürdőruhát az alkatodhoz

Ha igazán előnyösen mutatnál idén nyáron a strandon, akkor fürdőruha vásárlásnál érdemes figyelembe venni, hogy...

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!

Kosár