Skip to main content

Our Blog

Puha ajándékok karácsonyra

Éppen csak feleszméltünk, hogy vége a forró nyárnak, de már itt a hideg december. Vele együtt viszont eljött az év legszebb, ünnepi időszaka, mi pedig igyekszünk nektek könnyebbé tenni.

Jelen bejegyzéssel azoknak segítünk egy kicsit, akik bajban vannak női szeretteik megajándékozásával. Vannak tipikusan olyan ajándékok, amelyekkel 100-ból 99 nőnél tuti a siker és az öröm, ezek pedig a pizsamák, köntösök, mamuszok, kezeslábasok, egyszóval minden, ami puha és aludni, kuckózni lehet benne.

Az az 1 nő, akinél mellélőhetünk az az, aki egy hatalmas kinyúlt pólóban alszik vagy egészen egyszerűen meztelenül, na de térjünk vissza ahhoz 99-hez, akik örülnének a puhaságoknak. Nem árt tudni a méretét! Egy köntös ha kicsit nagyobb, az nyilván nem baj, de egy pizsama az bizony kellemetlen, ha forog az illetőn, mert 2 számmal nagyobb. Ha nem ismerjük a méreteit, kérjük párja, anyukája, tesója segítségét nyugodtan!

Ha ez megvan, akkor át kell gondolni, milyen színeket kedvel, mennyire szereti a cuki dolgokat, mert az is lehet hogy a praktikusság híve, ilyenkor a minta szóba sem jöhet, de szerencsére a termékkínálatban erre is vannak remek opciók.

Amennyiben oda van az aranyos dolgokért, akkor jó hír, nekik is lehet kedvezni X-Corset termékkel! Találhattok unikornisos pizsit és köntöst, de van flamingós és csészés is! Ezek kedves ajándékok lehetnek, szettben pedig puha, meleg mamusz is jár melléjük.

Gondolj csak bele, ha valakinek köntöst, pizsit ajándékozol, minden reggel hálás lesz neked, amikor kikel az ágyból, mert rögtön puha pizsamában ébred, vagy máris magára húzhatja meleg köntösét.

Related News

Optikai alakformálás színekkel és mintákkal

Nyakunkon a tavasz, a kevesebb réteg ideje, ezért nem tudunk már sokáig kabát mögé bújni...

Ilyen kiegészítőkkel dobhatod fel nyáron a szetted

Persze, mindenki tudja, mi éppen az aktuális ruha trend, majd eldöntheti maga, hogy követi vagy...

Aktív vagy nyugis pihenésre vágysz?

Itt a június, végre az időjárás is ennek megfelelő, mindenki tervezi, hol és hogyan szeretne...

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!

Kosár