Skip to main content

Our Blog

Ilyen kiegészítőkkel dobhatod fel nyáron a szetted

Persze, mindenki tudja, mi éppen az aktuális ruha trend, majd eldöntheti maga, hogy követi vagy sem. De kiegészítőkről valahogy kevesebb szó esik.

Pedig nagyon fontosak egy gondosan összerakott szettnél, sőt előfordul, hogy egy jól megválasztott kiegészítő hangsúlyosabb, mint maga a ruha! Nézzük hát, hogy mivel érdemes feldobni a megjelenésünket, a remélhetőleg már közelben lévő meleg, nyári napokon.

Kalapok

Egyébként is viseljetek kalapot, védi a hajatokat és titeket is az erős naptól! Lehet szalmakalap, amelynek hatalmas a karimája, ezek tökéletesek a strandra, tengerpartokra és lehet kisebb peremű, városi szettekhez való is. Divatosak viszont az erősebb anyagból készült kalapok, amelyek bár napközben nagyon melegíthetnek, estére olyan szettet kapunk vele, hogy minden szem ránk szegeződik majd.

Kimonó/kaftán

Az utóbbi években kezdtek egyre kedveltebbé válni, amely nem is csoda, hiszen nagyon vékony anyagból készültek, így nem lesz benne túlságosan melege az embernek, viszont a legegyszerűbb sort+atléta kombót is varázslatossá teszik. A legjobbak a mintás darabok, de természetesen egyszínűeket is kapni belőlük. Hűvös nyár estékre is remek választás, nem sok helyet foglal és ha hűl az idő, csak fel kell kapni.

Strandruha

Kérlek, ezt tényleg csak a vízparton viseljétek, városban ne! Ott viszont elengedhetetlen, mert amellett, hogy véd az erős naptól két pancsolás között, gyönyörűen mutat a bikini felett, önmagában öltöztet, na meg ha szégyenlős vagy, akkor is jó szolgálatot tesz, ha nem a vízben vagy. Horgolt, átlátszó, mintás és egyszínben is kaphatóak, nyaralásokra érdemes akár többet is magaddal vinni.

Fémes ékszerek

Fontos, hogy lehetőleg ne bizsut, hiszen ha napközben izzad az ember, elszíneződhet. Jöhetnek a nemesfémek, ugyanis mind a fehér, mind a gyönyörűen lebarnult bőrön szuperül mutat egy hosszabb nyaklánc, néhány karperec egymás mellett, hangsúlyos gyűrűk és elképesztő fülbevalók. Szeressétek az ékszert nyáron is!

Bízunk abban, hogy hamarosan itt a nyár és mindenki bevetheti ezeket a trükköket!

Related News

Aktív vagy nyugis pihenésre vágysz?

Itt a június, végre az időjárás is ennek megfelelő, mindenki tervezi, hol és hogyan szeretne...

Optikai alakformálás színekkel és mintákkal

Nyakunkon a tavasz, a kevesebb réteg ideje, ezért nem tudunk már sokáig kabát mögé bújni...

Puha ajándékok karácsonyra

Éppen csak feleszméltünk, hogy vége a forró nyárnak, de már itt a hideg december. Vele...

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!

Kosár