Skip to main content

Our Blog

Már nem ciki, ha egy nő plus size!

Azaz teltebb, kerekebb, egészséges keretek között. Korábban megvető szemekkel néztek az emberek ezekre a nőkre, leginkább a többi nő, de ebben a haladó korban ez is változni látszik.

Valószínűleg a médiának köszönhetően, hiszen így olyan világhírű plus size nőket ismerhettünk meg, mint Ashley Graham, vagy éppen Melissa McCarthy és Adele. Mi bennük a közös a plusz kilókon kívül? Megmutatták a világnak, hogy kereken is szép az élet! Sugárzóak, lerí róluk, hogy jól érzik magukat a bőrükben, megtanulták szeretni és elfogadni a külsejüket. Ez mind hozzátett ahhoz, hogy mi is elfogadjuk őket és ne gondoljunk rájuk úgy, mint egészségtelen, lusta emberekre, akik nem képesek tenni az alakjukért. Épp ellenkezőleg, divatba hozták a nagyméretű nőtársaikat! Félreértés ne essék, az egészségtelen elhízást mi sem pártoljuk, de gondoljunk csak bele, a nőknek igen kis százaléka rendelkezik tökéletes 36-os mérettel, kecses testalkattal. A média eddig ezt sulykolta belénk, hogy ez a normális, az elfogadott és a csinosnak titulált, ezért mindenki erre hajtott.

Honnan tudhatjuk biztosan, hogy nem gáz többé, ha nem az ikonikus 90-60-90 paraméterekkel rendelkezünk? Ott van az előbb említett világhírű, első plus size modell Ashley Graham, aki megmutatta nekünk, hogy olyan szexi és bombázó lehet valaki nagyobb méretekkel is, mint a tökéletesnek titulált bikini modellek. Mert sugárzik az arcáról a boldogság, az önbizalom, amelyek olyan pluszt kölcsönöznek a megjelenéséhez, hogy irigylésre méltó.

Megalkották már a normál, sőt már az igazán nagy méretekkel rendelkező Barbie babát is, egyre kiforrottabb a molett divat és a férfiak is egyre gyakrabban fordulnak meg elismerő pillantások kíséretében egy kerek csípővel és popsival megáldott hölgy után.

Mindent összevetve, ha te kerekebb vagy itt-ott, mint mások és neked ez jó, jól érzed magad a bőrödben, akkor másokért ne akarj ezen változtatni! Változtassanak ők a hozzáállásukon, mert egy magabiztos nőnél nincs látványosabb, legyen szó akár 50, akár 80 kilóról!

Related News

Ilyen kiegészítőkkel dobhatod fel nyáron a szetted

Persze, mindenki tudja, mi éppen az aktuális ruha trend, majd eldöntheti maga, hogy követi vagy...

Ilyen lesz az idei fürdőruhatrend

Ha röviden, egy szóval kellene jellemezni, akkor csak ennyit írnék: színes! De természetesen megnézzük egy...

Puha ajándékok karácsonyra

Éppen csak feleszméltünk, hogy vége a forró nyárnak, de már itt a hideg december. Vele...

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár